Home » » Wilujeng Lebaran 1436 H

Wilujeng Lebaran 1436 H

Diposkan oleh Kecamatan Campakamulya | Tuesday, July 14, 2015 | 11:36:00 AM

Sumirat natrat dina kalbu rehing diri ieu seueur ku duduga, seueur kaambek, seueur ku dosa boh nu karaos atanapi nu teu karaos. Namung parantos sasasih urang sadayana sami-sami ngajalankeun kawajiban syareat islam nyaeta shaum ramadhon. Mugia ku shaum tahun ieu hate urang sadayana tiasa mulih deui kana kafitrahan anu parantos pasinikeun ku Illahi Rabbi. 

Kumargi kitu, simkuring salaku Admin Cibanggalanet sinareng sadayana Keluarga Besar Kantor Kecamatan Campakamulya, neda dihapunten tina samudaya kalepatan. Mugi-mugi dina lebaran tahun ieu urang aya dina kabarokahan sinareng kasuksesan. amiin ya robbal alamiiin.

تَقَبَلَ اللهُ مِنَّا وَمِنْكُمْ صِيَامَنَا وَصِيَامَكُمْ وَكُلُّ عَامٍِ

 بِخَيْرٍ مِنَ العَائِدَيْنِ وَالفَائِزِيْنَ


Bagikan artikel ini :

0 komentar:

Post a Comment

-----------------------------Mohon Untuk Tidak Memberikan SPAM----------------------------
----------------------- Marilah kita jalin Blogger yang bijak dan santun----------------------

CAMAT CAMPAKAMULYA

KOMENTAR ARTIKEL

KOMENTAR TWITTER

 
Support : Facebook | Twitter | Youtube
Copyright © 2013. CIBANGGALAnet - All Rights Reserved
Template by CW Modified by CG Remodified by Hendra Gunaone & deniwildan
Proudly powered by Blogger